Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Emniyet Müdürü Kılıç: Önceliğimiz trafikte düzen sağlamak ve uyuşturucuyla mücadele etmek”

Emniyet Müdürü Kılıç:  Önceliğimiz trafikte düzen sağlamak ve uyuşturucuyla mücadele etmek”

Bandırma ilçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, Bandırmalı vatandaşların ve kurum müdürlerinin İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak üzerinde durmamızı istedikleri...

Bandırma ilçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, Bandırmalı vatandaşların ve kurum müdürlerinin İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak üzerinde durmamızı istedikleri en önemli konuların başında trafik düzenlemesi ve uyuşturucu ile mücadele konularının geldiğini söyledi.
Kılıç, “Bunlar için geçmiş tecrübelerimizden de yararlanarak, aksaklıkları en aza indirme yönünde bir çalışma düşünüyoruz. Başaracağımıza da inanıyorum. Bandırma halkının yardım ve desteklerini istiyoruz. Emniyetten uzak kalmasınlar. Biz onlara yakınız, zamanla bunu görüp hissedecekler’’ diye konuştu.
Dursunbey İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ali Haydar Kılıç, “Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü kapısı herkese açık, her kesimden, her insanın derdine çare olacağız’’ dedi.
Bandırma’nın büyük bir ilçe olduğuna dikkati çeken Müdür Kılıç, “Bandırma ilçemiz zannediyorum birçok ilden daha büyük, ziyaretime gelen Bandırmalı vatandaşların ve kurum müdürlerinin İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak üzerinde durmamızı istedikleri en önemli konuların başında trafik düzenlemesi ve uyuşturucu ile mücadele konuları geliyor. Bunlar için geçmiş tecrübelerimizden de yararlanarak, aksaklıkları en aza indirme yönünde bir çalışma düşünüyoruz. Başaracağımıza da inanıyorum. Bandırma halkının yardım ve desteklerini istiyoruz” şeklinde konuştu.
Kılıç, devamında şu ifadelere yer verdi: “Ben oturduğum yerden değil, bizzat olayın içerisine girmeyi, bizzat işin başında durmayı severim. Burada 24 saat çalışılacaksa çalışılacak, bu kapı herkese açık, fırsat buldukça her kesimden her insan, her derdini bizlere anlatabilsin. Çözüm varsa mutlaka çözüme kavuşturmaya çalışacağız. Çözüm konusunda en duyarlı olduğumuz hususlardan biri de 155 polis ihbar mekanizmasıdır. 155 ihbarlarını mutlaka değerlendiriyoruz.’’
Daha önce Trabzon Polis Meslek Yüksek Okulunda, Mardin ve Bursa illerinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Narkotik birimlerinde uzun yıllar çalıştıktan sonra Artvin ilinde ise Güvenlik Şube Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü görevlerinde bulunan Ali Haydar Kılıç, Artvin’den sonra geldiği Dursunbey İlçesinde iki yıl İlçe Emniyet Müdürlüğü yaptı.
Haber Merkezi



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli